facebook

Poniedziałek (18.02.2019 r.)

1: Rosół z makaronem, filet z kurczaka panierowany z ziemniakami i surówką
2: Makaron z twarogiem i bananem
Deser: Koktajl owocowy

Może zawierać: gluten, jaja, mleko, seler, soje, gorczycę

Wtorek (19.02.2019 r.)

1: Pomidorowa, klops z szynki wieprzowej z ziemniaczkami i buraczkami
2: Placki ziemniaczane
Deser: Galaretka z owocem

Może zawierać: gluten, jaja, mleko, seler, soje, gorczycę

Środa (20.02.2019 r.)

1: Krem z marchewki, strogonow z indyka z ryżem
2: Frytki z sosem jogurtowym
Deser: Budyń z sosem czekoladowym

Może zawierać: gluten, jaja, mleko, seler, soje, gorczycę

Czwartek (21.02.2019 r.)

1: Zupa ogórkowa, krucha karkówka w sosie własnym z kaszą i surówką
2: Jabłko pieczone z żurawiną i pomarańczą
Deser: Tapioka z musem owocowym

Może zawierać: gluten, jaja, mleko, seler, soje, gorczycę

Piątek (22.02.2019 r.)

1: Zupa kalafiorowa, pierogi owocowe i z serem
2: Makaron w sosie pomidorowym
Deser: Świeży owoc

Może zawierać: gluten, jaja, mleko, seler, soje, gorczycę

 

Produkcja posiłków jest prowadzona zgodnie z zasadami systemu HACCP