facebook

Poniedziałek (10.06.2019 r.)

1: Chłodnik z zielonego ogórka z awokado, chińczyk z kurczakiem i ryżem
2: Chińczyk z tempehem i ryżem
Deser: Drożdżówka

Może zawierać: gluten, jaja, mleko, seler, soje, gorczycę

Wtorek (11.06.2019 r.)

1: Brokułowa z koperkiem, młode ziemniaki z kurczakiem po prowansalsku i mixem sałat
2: Makaron z cukinią i oliwą z oliwek
Deser: Truskawki

Może zawierać: gluten, jaja, mleko, seler, soje, gorczycę

Piątek (14.06.2019 r.)

1: Zupa owocowa z kluskami, ziemniaki z mizerią i jajkiem sadzonym
2: Pierogi z serem i sosem malinowym
Deser: Galaretka z owocem

Może zawierać: gluten, jaja, mleko, seler, soje, gorczycę

 

Produkcja posiłków jest prowadzona zgodnie z zasadami systemu HACCP