facebook

Poniedziałek (15.04.2019 r.)

1: Zupa pomidorowa, udko z kurczaka z ryżem i surówką
2: Łazanki z kapustą
Deser: Jogurt malinowy własnej produkcji i jabłko

Może zawierać: gluten, jaja, mleko, seler, soje, gorczycę

Wtorek (16.04.2019 r.)

1: Krem brokułowy, schab panierowany z frytkami i surówką
2: Penne w sosie pomidorowym i rukolą
Deser: Galaretka z owocem

Może zawierać: gluten, jaja, mleko, seler, soje, gorczycę

Środa (17.04.2019 r.)

1: 
2: 
Deser: 

Może zawierać: gluten, jaja, mleko, seler, soje, gorczycę

Czwartek (18.04.2019 r.)

1:
2: 
Deser: 

Może zawierać: gluten, jaja, mleko, seler, soje, gorczycę

Piątek (19.04.2019 r.)

1: 
2: 
Deser: 

Może zawierać: gluten, jaja, mleko, seler, soje, gorczycę

 

Produkcja posiłków jest prowadzona zgodnie z zasadami systemu HACCP