facebook

Odpłatność za żywienie m-c czerwiec:

Płatności prosimy dokonać do 5 go każdego miesiąca.

Poniedziałek (10.06.2019 r.)

ALIMPEX CATERING

Śniadanie – ciabatta (60g) masło (10g) Capresi ziołowy z kiełkami (30g) szynka Smyka (20g) herbata wieloowocowa (250g)

Obiad – zupa jarzynowa z kalarepą (300g) spaghetti w sosie bolońskim z cukinią, zielonym groszkiem i wiórkami sera (350g) surówka koperkowa (60g) kompot

Podwieczorek – koktajl wieloowocowy na maślance (200g)

Wtorek (11.06.2019 r.)

ALIMPEX CATERING

Śniadanie – grachamka (60g) masło (10g) ser królewiecki (20g) polędwica z indyka (20g) rzodkiewki (20g) herbata z aronią (250g)

Obiad – chłodnik litewski (300g) gołąbki bez zawijania z kapustą włoską, kaszą jaglaną, cukinią i farszem mięsnym w sosie pomidorowym (200g) ziemniaki (150g) fasolka szparagowa (60g) kompot

Podwieczorek – arbuz z melonem (200g)

Środa (12.06.2019 r.)

ALIMPEX CATERING

Śniadanie – – chleb orkiszowy (60g) masło (10g) ser mazzdamer (20g) schabik cygański (20g) ogórek małosolny (10g) herbata z wiśnią (250g)

Obiad – krem szparagowy z bagietką wieloziarnistą (300g) makaron kokardki z musem jogurtowo-truskawkowym (350g) woda z miętą i cytryną

Podwieczorek – kokosanki (150g)

Czwartek (13.06.2019 r.)

ALIMPEX CATERING

Śniadanie – chleb na maślance (60g) masło (10g) Capresi pomidorowy (20g) polędwica Smyka (20g) herbata z dzikiej róży (250g)

Obiad – krem z białych warzyw z serkiem mascarpone (300g) kotlet drobiowy panierowany (80g) ziemniaki (150g) bukiet sałat z pomidorkami cherry i sosem koperkowo-ziołowym (60g) kompot

Podwieczorek – ciasto drożdżowe z rabarbarem (150g)

Piątek (14.06.2019 r.)

ALIMPEX CATERING

Śniadanie – knypel z nasionami chia (60g) masło (10g) jajko ze szczypiorkiem (30g) bułka cynamonowa z powidłami śliwkowymi (20g) herbata żurawinowa (250g)

Obiad – zupa pieczarkowa z makaronem (300g) pierogi z serem i sosem jagodowym (350g) tarta marchew z jabłkiem (60g) woda z cytryną i miętą

Podwieczorek – zupa pieczarkowa z makaronem (300g) pierogi z serem i sosem jagodowym (350g) tarta marchew z jabłkiem (60g) woda z cytryną i miętą

Produkcja posiłków jest prowadzona zgodnie z zasadami systemu HACCP